Hambroeklaan 1, 4822ZZ, NL
+31612653432
info@truescape.nl

Hallo Vrijetijdsinrichters!

Hallo Vrijetijdsinrichters!

Binnenkort is het bij ons mogelijk om je samen met vrienden, familie of collega’s uit te leven in onze Splatter Room. Op dit moment zijn wij bezig om de lege ruimte, naast onze escape room, klaar te maken voor het gebruik als (neon) Splatter Room.

Maar wat is dat dan? Nou, je trekt een waterdichte wegwerp overal aan, zet een veiligheidsbril op en doet schoenbeschermers om. Je krijgt wat tubes (neon) verf, wat potjes, kwasten, sponzen, waterpistooltjes en een schildersdoek. Nu ben je klaar om los te gaan. Eerst creatief op het schildersdoek en later op de muur. Ook je groepsgenoten moeten eraan geloven en jullie zijn allemaal gekleurd aan het einde van de activiteit. En als je kiest voor de neon verf dan gloeien jij en je besmeurde doek mooi op in uv licht!

Naast de Splatter Room en de Escape Room zijn wij ook bezig met het opzetten van een aantal creatieve workshops. Een hoop props en attributen voor de Escape Room zijn hand gemaakt en nu deze nagenoeg af is lijkt het ons leuk deze creatieve kennis via workshops door te geven.

Binnenkort volgt er meer nieuws dus houdt onze pagina’s in de gaten.

We hopen jullie snel te zien!

Groetjes,

Kristel
Namens Team Truescape